Ads 468x60px

5 мая 2011 г.

Всекримський конкурс проектів і програм

Після Всеукраїнського конкурсу, традиційно було оголошено про проведення ІХ Всекримського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування. Згідно з рішенням Президиуму Верховної Ради АР Крим, конкурс проподитиметься з 11 квітня по 31 серпня 2011 року.  Умови проведення конкурсу будуть опубліковані у газеті “Крымские известия”. Шанси перемогти та отримати фінансування досить великі — минулого року в конкурсі брали участь 50 проектів і програм, з них переможцями стали 24.

Навчальний семінар відбудеться 27 травня, на ньому будуть роздавати методичні посібники. Але вже зараз можна орієнтуватися на методичний посібник Всеукраїнського конкурсу, основна відмінність — це категорії учасників. На Всекримському конкурсі розмір гранту для будь-якого органу місцевого самоврядування цього разу складатиме 150 тис. грн. Нагадаю, що згідно за умовами цих конкурсів, відбір переможців відбувається поточного року, а фінансування і реалізація проекту — наступного року. При написанні проекту в заходах рекомендується не планувати бюджетне фінансування на 1 квартал року, на випадок несвоєчасного прийняття бюджету.

Зволікати з написанням проекту не слід, бо за умовами конкурсу, його потрібно затвердити на сесії ради органу місцевого самоврядування, що подає проект. А сесії, як правило, відбуваються раз на місяць.

Адреса організаційного комітету:
95062, АР Крим, м. Сімферополь, вул. К. Маркса, 18, каб. 425.
Телефон: 0 (652) 27-55-40
Контактна особа: Федотова Валентина Миколаївна

0 коммент.:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...