Ads 468x60px

16 марта 2011 г.

Переможець Всеукраїнського конкурсу проектів і програм з розвитку місцевого самоврядування

Як і обіцяла, викладаю текст проекту “Курортополіс”, який отримав фінансування з Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню.
Повна назва звучить як “Створення системи організаційно-правової і фінансової підтримки інноваційних проектів як нової форми підвищення ефективності муніципального управління, збереження рекреаційних ресурсів і модернізації регіональної інженерної інфраструктури”.
Цей проект виграв конкурс у своїй номінації у 2005 році, в результаті було отримано фінансування з Державного бюджету в розмірі 204 тис. грн. Писали й подавали ми вдвох з колегою — Грибановим Василем Васильовичем. Власне, він і був головним координатором реалізації, бо я на початку 2006 року перейшла працювати у бізнес.

Спеціально для тих, хто ховає в шухляді та нічого такого не показує: мета конкурсу — якраз поділитися практиками з іншими, вперше впровадити те, що іншим було б легко наслідувати та вчитися. Фонд видавав навіть посібник чи збірник найкращих практик. Дуже хотілось би його почитати, але на жаль, у них зараз всі екземпляри закінчилися. Але нічого, може перевидадуть чи дадуть в електронному вигляді.
----

0 коммент.:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...